• Suomi
  • English
  • Eesti
  • Русский
  • Latviešu
  • Lietuvių

Automatiikka

Pitkälle automatisoitu laitteisto takaa ensiluokkaisen kuivaustuloksen ja antaa viljelijälle mahdollisuuden kunnon yöuneen.

 
Ohjauskeskus: käynnistä se - unohda se

Varusta Arska-kuivurisi lämpötilan mukaan toimivalla, koneistoa ohjaavalla termostaatilla. Laitteisto toimii täysin automaattisesti, valitsetpa sitten digitaalisen tai logiikkakeskuksen. Poistoilmakanavaan sijoitettu anturi kytkee jäähdytyksen päälle viljan kuivuttua asetettuun arvoon.

Automatiikan suojana on vesi- ja pölytiivis kansi. Kotimaisen ja korkealaatuisen keskuksen automatiikka on suunniteltu ja valmistettu nimenomaan Arska-kuivuria varten.

 

Ohjauskeskuksen vakiovarusteita

— tähti-kolmiokäynnistin: puhallin
— pehmokäynnistin: elevaattori
— digitaalinen ampeerimittari: elevaattori
— täyttöautomatiikka (valmius)

— uudelleenkäynnistysautomatiikka sähkökatkosten varalle (muistiautomatiikka)
— keskuksesta ohjattavat ja luettavat digitaalitermostaatit

— merkkivalot laitteiden toiminnasta ja työvaiheista
— syöttölaitteen ohjaus portaattomalla taajuusmuuttajalla
— käyttötuntimittari 230V 50Hz

 GSM-hälytin

GSM-hälytin ilmoittaa tekstiviestillä jäähdytys- tai kuivausajan päättymisestä sekä mahdollisista ongelmista suoraan matkapuhelimeesi.

Hälytin ilmoittaa poltinhäiriöstä, elevaattorin tai syöttölaitteen pysähtymisestä, lämpöreleen laukeamisesta ja muista häiriöistä.

 


 
Uutuus 2017: Viljankuivurin modulaarinen ohjausautomaatio

Voit ohjata viljankuivurin laitteita nettiyhteyden kautta tabletilla vaikka traktorista pellolta! Langaton järjestelmä, jota on helppo varioida eri kuivurikohteisiin ilman sähkökeskuksen tai ohjelmakoodin uudelleensuunnittelua. Jakajien, kuljettimien ja muiden tuotteiden lisääminen onnistuu myös jälkikäteen käyttöliittymästä konfiguroimalla. Järjestelmässä on valmius useisiin yhtäaikaisiin kuivureihin.

Kuivauskierron toimintaa voi ohjata ja tarkkailla seurantasivulta kuivurikohtaisesti. Käyttäjä voi itse ohjelmoida kuivurin aloittamaan haluamansa määrän automaattisia kuivauskiertoja. Kaaviosivulta käyttäjä näkee koko laitteiston reaaliaikaisen tilan yhdellä silmäyksellä.

 

Automatiikan lisävarusteita

— termostaatti
— hygrostaatti
— vartijalaite

— GSM-hälytin
— ohjausautomaatio
— vaaka-anturilaitteisto

— moottoroidut jakajat
— moottoroitu elevaattorin sulkuluukku
— lisäkytkin syöttölaitteelle