MaatalousKonemessut Helsingissä 13.-15.10.2022

Arskametalli Oy on mukana Helsingin MaatalousKonemessuilla 13.-15.10.2022. Esillä uuden CW-vaunukuivurin lisäksi EcoHeater-biouuni, JEMA-kuljettimet sekä rikkaseulamallit. Tervetuloa vierailemaan osastollemme 6F48!

Ensiesittelyssä uusi CW-VAUNUKUIVURI

Arskametallin kiinteä Compact-kuivuri on nyt saatavana myös vaunukuivuriversiona! Uuden CW-vaunukuivurin lämmönlähde sijaitsee jalustan rungosta irrallisena, joten kuivurin voi helposti sijoittaa rakennuksen sisälle. Kuivurin lämmönlähteenä voidaan monipuolisesti käyttää esimerkiksi öljyä, kaasua tai biopolttoaineita. CW-vaunukuivuri on sähköistetty vakiovarusteineen valmiiksi jo tehtaalla. Kuivuri voidaan toimittaa myös pohjakuljettimella varustettuna, jolloin rakennetta saadaan matalammaksi.

Tehokas ja luotettava CW-vaunukuivuri on Suomessa suunniteltu ja valmistettu avainlipputuote.

CW-vaunukuivuri palkittiin Konemessujen uutuustuotekilpailussa kunniamaininnalla!

 

maatalouskone.messukeskus.com

 

Messujen kunniaksi RIKKASEULA nyt vain 599€!*

* Ovh 896€ (alv 0%). Hintaan lisätään alv 24% ja rahti. Tarjous on voimassa 13.-15.10.2022 välisenä aikana Helsingin MaatalousKonemessuilla ja Arska-verkkokaupassa tehtyihin uusiin tilauksiin. Tarjousta ei voida yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuksiin. Tarjous koskee Ø200mm putkistolle sopivaa rikkaseulamallia. Verkkokaupassa alennus aktivoituu kassalle mentäessä automaattisesti.

Tilaa rikkaseula verkkokaupasta