Tiedote: Noutotilaukset koronavirustilanteen aikana

Elämme poikkeuksellisia aikoja koronaviruksen COVID-19 vuoksi. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja toimimme näiden mukaisesti. Asiakkaidemme ja oman henkilöstömme hyvinvointi sekä palvelukyvyn varmistaminen on meille erittäin tärkeää ja huolehdimme siitä kaikin keinoin. Siksi toivommekin, että asiakkaat tai yritysten edustajat eivät saapuisi toistaiseksi toimitiloihimme.

Tavarat lähtevät varastoltamme normaalisti liikkeelle Postin, Matkahuollon ja Kaukokiidon kautta. Toivomme, että mikäli haluat noutaa tuotteita varastoltamme, teet ennakkotilauksen verkkokaupassamme tai soittamalla vaihteeseemme. Ilmoitamme sähköpostilla tai viestillä, kun tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa. Kun saavut tehtaalle (varaston ovi 7), soitathan vaihteeseemme (p. 02 748 9700) niin tuomme tavarat ulos. Näin ostotapahtuma tapahtuu täysin ilman lähikontaktia.

Päivitys 9.10.2020 Vierailethan tiloissamme vain terveenä. Pesethän kädet huolellisesti saippualla tullessasi ja käytäthän käsidesiä. Tarjolla on myös kasvomaskeja, joita suosittelemme käyttämään. Pidäthän turvavälin työntekijöihimme.

Poikkeusaikana ovat pienetkin teot tärkeitä. Pidetään siis huolta toisistamme ja Suomi pyörimässä!