OKRA Oripäässä 4.–7.7.2018

Arskametalli Oy on mukana OKRA-näyttelyssä Oripään lentokentällä 4.–7.7.2018. Edustajamme ovat paikan päällä esittelemässä mm. öljyuunia, EcoHeater-biouunia sekä pyöreää viljasiiloa. Näytillä myös Arska-vaunukuivuri tehokkaalla ja taloudellisella kaasupolttimella varustettuna sekä todellinen uutuusinnovaatio, LED Tailor Innova7ionin kanssa yhteistyössä kehitetty piensiemenerotin, joka torjuu taudinaiheuttajia sinisellä valolla!

Tervetuloa vierailemaan osastollemme A241!

www.okramaatalous.fi

 

Uusi Arska-piensiemenerotin torjuu taudinaiheuttajia sinisellä valolla

LED Tailor Innova7ionin ja Arskametallin yhteistyössä kehittämä WiSDOM SEED -teknologia hyödyntää kemikaalitonta sinistä valoa punahomeen torjunnassa. Viljojen siemenlevintäisten taudinaiheuttajien määrää vähentävä tekniikka on tarkkaan testattu ja toimivaksi todettu. Osalla sinisellä valolla käsitellyistä siemeneristä on saavutettu myös itävyyden paranemista.

Käytetty sininen valo ei tuota lainkaan ihmiselle haitallista UV-säteilyä. LED Tailorin innovaatiolla ja teknologialla varustettu piensiemenerotin paitsi todistetusti tappaa mikrobeja myös erottelee viljasta rikkoutuneet jyvät, rikkaruohojen siemenet ja muita epäpuhtauksia, joita esipuhdistin ei erota. Piensiemenerotin sopii myös muiden alan valmistajien tuotteisiin!


 

Arska-vaunukuivuri on nyt saatavana tehokkaalla ja taloudellisella kaasupolttimella

Suorapolttoisen kaasupolttimen hyötysuhde on 100% ja polttoaineena voidaan käyttää maa-, neste- tai biokaasua. Polttimia on tarjolla useita eri malleja, joista löytyy oikea vaihtoehto jokaiselle tilalle.

Kaasulla kuivaat vaivattomasti. Vuokrasäiliön täyttö voidaan automatisoida, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia polttoaineen riittävyydestä. Poltin kammioineen voidaan asentaa joko vaunun viereen tai uunihuoneeseen kuivaamorakennuksen ulkopuolelle. Kanavapolttimien maksimilämpöteho on jopa 30 000 kW. Laitteisto on turvallinen, sillä toimitukseen kuuluu kipinäverkko.