• Suomi
  • English
  • Eesti
  • Русский
  • Latviešu
  • Lietuvių

 

Suomen vanhin kuivurinvalmistaja

Arskametalli Oy sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa. Jo kolmannessa polvessa toimiva perheyrityksemme on valmistanut vuodesta 1958 lähtien tuotteita viljankuivaukseen ja -varastointiin. Yli 60 vuoden kokemus kuivurien valmistuksessa on huippulaadun ja erinomaisen kestävyyden takeena.

Kannamme toiminnassamme vastuun asiakkaita ja ympäristöä kohtaan. Tarjoamme tuotteita, jotka kestävät ajan saatossa sukupolvelta toiselle. Kaikki Arska-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Meille on myönnetty CE-merkintä rakenteellisille hitsatuille teräskokoonpanoille ja tuotejärjestelmille sekä sisäiselle laadunvalvonnalle. Toimintamme perustuu SFS-EN ISO 9001 -laatujärjestelmään ja kantavien rakenteiden osalta SFS-EN ISO 3834-3 -hitsausvaatimusten täyttämiseen. Toiminnassa on huomioitu SFS-EN ISO 14001 ympäristö- ja OHSAS 18001:fi työturvallisuusjärjestelmän oleelliset vaatimukset.
 

Arska-tuotteissa näkyy ammattilaisen työn jälki

Laitteidemme yksityiskohdat on suunniteltu suoraan viljelijöiltä vuosikymmenten aikana saatujen ehdotuksien perusteella. Valmistustekniikkamme edustaa alan huippua.

Suomalaiset viljelijät ovat vaativia asiakkaita. Asiantuntijoina he arvostavat Arskan ykkösluokan laatua ja erinomaista kestävyyttä. Toimintamme perustana on hyvä asiakastyytyväisyys, johon pääsemme valmistamalla viljankäsittelylaitteita tehokkaalla ja kilpailukykyisellä toiminnalla sekä toimitustäsmällisyydellä.

Ketään ei jätetä kuivurin kanssa yksin. Olemme lähellä maanviljelijää, koulutamme ja autamme aina tarvittaessa.

 

LuotettavaKumppaniyritys

Arskametalli Oy

Saarentaantie 33, FI-31400 Somero
Puh. (02) 748 9700
posti@arskametalli.fi

 

Verkkokauppa

Siirry verkkokauppaan