Viljankuivurit

Taloudellista ja tehokasta viljan kuivausta Kuivurien suunnittelun lähtökohtana on saavuttaa energiatehokas kuivaus, toimintavarmat ja helppokäyttöiset järjestelmät sekä kestävät ja monipuolisesti muunneltavat rakenteet. Kaikki Arska-kuivurit koostuvat samoista komponenteista. Neljää perusmallia (Plantaasi, Special, Magnum ja Farmi) hyödynnetään niin kiinteissä kuivureissa kuin vaunukuivureissakin.   Lue lisää »

Ominaisuudet

Arska-kuivurien rakenteissa ja yksityiskohdissa on ajateltu kuivauksen kustannuksia ja lopputuloksen laatua. Kuivurien parhaat ominaisuudet löytyvät pintaa syvemmältä ja yksityiskohtia on lukuisia. Tuotteemme on kehitetty suoraan viljelijöiltä vuosikymmenten aikana saatujen ehdotuksien perusteella. Lue lisää »

SW-vaunukuivurit

SW-vaunukuivureissa on entistäkin reilummat vakiovarusteet SW-vaunukuivurissa on nyt entistäkin reilummat vakiovarusteet, mm. elevaattorin huoltotaso ja moottoroitu 3-tiejakaja. Vaunukuivuri toimii ilman pohjakuljetinta, jolloin rakenteen ansiosta elevaattorilla saadaan aikaan täysi tyhjennysteho ja jyvien mahdollinen rikkoutuminen vähenee. Vaunukuivuri on kustannustehokas, nopeasti käyttöönotettava sekä helposti siirrettävissä. Koneistona käytetään Magnum-mallia.   Lue lisää »