Viljankuivurit

Taloudellista ja tehokasta viljan kuivausta Kuivurien suunnittelun lähtökohtana on saavuttaa energiatehokas kuivaus, toimintavarmat ja helppokäyttöiset järjestelmät sekä kestävät ja monipuolisesti muunneltavat rakenteet. Kaikki Arska-kuivurit koostuvat samoista komponenteista. Neljää perusmallia (Plantaasi, Special, Magnum ja Farmi) hyödynnetään niin kiinteissä kuivureissa kuin vaunukuivureissakin.   Lue lisää »

Ominaisuudet

Arska-kuivurien rakenteissa ja yksityiskohdissa on ajateltu kuivauksen kustannuksia ja lopputuloksen laatua. Kuivurien parhaat ominaisuudet löytyvät pintaa syvemmältä ja yksityiskohtia on lukuisia. Tuotteemme on kehitetty suoraan viljelijöiltä vuosikymmenten aikana saatujen ehdotuksien perusteella. Lue lisää »

SW-vaunukuivurit

SW-vaunukuivureissa lisää tehoa ilman pohjakuljetinta SW-vaunukuivuri on kustannustehokas, nopeasti käyttöönotettava sekä helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Koneistona käytetään Magnum-mallia. Arska-SW on markkinoiden ensimmäinen vaunukuivuri, joka toimii myös ilman pohjakuljetinta! Rakenteen ansiosta elevaattorilla saadaan aikaan täysi tyhjennysteho. Lisäksi jyvien mahdollinen rikkoutuminen vähenee.   Lue lisää »