Laadukkaat, edulliset ja kotimaiset Arska-siilot ovat ratkaisu varastointiongelmiisi

Arska-viljasiilon tiiviiden seinien sisällä vilja on suojassa tuulelta, tuiskulta ja jyrsijöiltä. Modernit siilot ovat edullisia ja nopeita asentaa.

Viljasiilot ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset ja ne sopivat kaikkien viljalajien varastointiin.

Viljasiilo toimitetaan valmiina pystytyspakettina. Mukana seuraa kaikki tarpeellinen pulteista ja muttereista alkaen aina tiivistysmassaan saakka.
 

Helppo kasata, nopea pystyttää

Lujat, aaltoprofiiliset seinäelementit on helppo kiinnittää toisiinsa pulttiliitoksin. Tukeva seinä nousee vauhdilla. Erikoistyökaluja ei tarvita, vaan koko pystytys voidaan hoitaa kotoisin voimin. Tilan viljankuivaamo tai rehunkäsittelypaikka sopii parhaiten siilon pystytyspaikaksi, sillä olemassa olevaa koneistoa voidaan käyttää täyttöön ja tyhjennykseen.

Ennen pystytystä tehtävää pohjavalua suunniteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota tyhjennettävyyteen. V-muotoinen pohja vähentää lapiotyön minimiin ja siilo tyhjenee ruuvilla lähes viimeistä jyvää myöten. Myös muita pohjaratkaisuja voidaan käyttää maaston sallimissa puitteissa.