Suomen vanhin kuivurinvalmistaja

Arskametalli Oy sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa. Jo kolmannessa polvessa toimiva perheyrityksemme on valmistanut vuodesta 1958 lähtien tuotteita viljankuivaukseen ja -varastointiin.

Kannamme toiminnassamme vastuun asiakkaita ja ympäristöä kohtaan. Tarjoamme tuotteita, jotka kestävät ajan saatossa sukupolvelta toiselle. Kaikki Arska-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ensiluokkaisista materiaaleista.

Meille on myönnetty CE-merkintä rakenteellisille hitsatuille teräskokoonpanoille ja tuotejärjestelmille sekä sisäiselle laadunvalvonnalle. Toimintamme perustuu SFS-EN ISO 9001 -laatujärjestelmään ja kantavien rakenteiden osalta SFS-EN ISO 3834-3 -hitsausvaatimusten täyttämiseen. Toiminnassa on huomioitu SFS-EN ISO 14001 ympäristö- ja OHSAS 18001:fi työturvallisuusjärjestelmän oleelliset vaatimukset.
 

Arska-tuotteissa näkyy ammattilaisen työn jälki

Yli 60 vuoden kokemus kuivurien valmistuksessa on huippulaadun ja erinomaisen kestävyyden takeena. Laitteidemme yksityiskohdat on suunniteltu suoraan viljelijöiltä vuosikymmenten aikana saatujen ehdotuksien perusteella. Valmistustekniikkamme edustaa alan huippua.

Asiakas on meille aina ykkönen. Lupaamme olla lähellä maanviljelijää, kouluttaa ja auttaa aina tarvittaessa. Toimintamme perustana on hyvä asiakastyytyväisyys, johon pääsemme valmistamalla viljankäsittelylaitteita tehokkaalla ja kilpailukykyisellä toiminnalla sekä toimitustäsmällisyydellä.